iPB Printing B.V.

Historiestandbeeldal

Het bedrijf, opgericht in 1938, was oorspronkelijk actief in de voeding en bouwde een reputatie op in de import en export van Koek en Banket. Het toenemende belang van de verpakking heeft ertoe geleid dat in 1991 gestart werd met het bedrukken van de eigen verpakkingen en al snel ook de etiketten van de toeleveranciers.

De strategie van het bedrijf werd einde twintigste eeuw opnieuw gedefinieerd. Het besluit om de drukactiviteit verder uit te bouwen en tot de kernactiviteit van het bedrijf te maken was snel genomen. Bij de eeuwwisseling werd dan ook het import en export bedrijf in koek en banket verkocht.

Inmiddels is de drukkerij van in-mould labels en flexibele verpakkingen uitgegroeid tot een interessante partner voor diverse marktsegmenten met enthousiaste medewerkers die garant staan voor een uitmuntende service.

De opgebouwde expertise stelt iPB Printing in staat om een project volledig voor u uit te bouwen. iPB Printing ziet het tot haar taak om u te helpen bij de verschillende fases van een opdracht. Vertrekkende vanuit een marketing concept, dat vertaald wordt naar de druktechnische realiteit, tot aan de optimalisering van de logistieke processen zal iPB Printing u bij elke fase adviseren.

Om dit te realiseren heeft iPB Printing voor u ter beschikking:

  • Een team met ruime ervaring en kennis van in-mould labels en flexibele verpakkingen dat u kan voorzien van eenvoudige labels tot grensverleggende verpakkingen.
  • Een team dat in huis het proces beheerst van pre-press tot perfect eindproduct.
  • Een enthousiast team dat u zal helpen om uw marktpositie te beschermen en uit te bouwen.
  • Eén team, één aanspreekpunt, één bedrijf voor al uw verpakkingsproblemen.