Nieuws en projecten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Twee nieuwe BOBST UV-HD-LED Drukpersen

Onlangs hebben we geïnvesteerd in twee nieuwe ´state of the art´ drukpersen. Deze functioneren volgens het ´Digital Flexo´ principe, een in Europa unieke productiemethode waarmee verschillende soorten, kleuren en oplagen efficiënter te combineren zijn. De initiële kosten en kleurwissels kunnen we hierdoor reduceren in het voordeel van onze klanten.

Het drukwerk kan worden opgemaakt in CMYK, in CMYK OGV, conform ´Pantone Extended Gamut´ of in het sublieme kleursysteem ´iPB ColourAssist´. Met deze druktechnieken kunnen wij voldoen aan alle klant specifieke wensen en eisen.

Hiernaast kunt u een ‘timelaps’ filmpje bekijken van de opbouw van de tweede pers. Wilt u onze aanwinsten in ‘het echt’ komen bewonderen? Maak dan een afspraak met uw accountmanager, wij geven u graag een rondleiding in onze vernieuwde productiefaciliteit!

Bezoek ons op de Interpack in Düsseldorf!

Wij presenteren u hier met trots een verscheidenheid aan inmould labels, flexibele verpakkingen en zelfklevende etiketten. U kunt ons vinden in Hal 9, stand H24.

Graag tot dan!

 

Video: IML proces

In Mould Labels van iPB Printing werden ‘live’ op de K-messe in Düsseldorf verwerkt. In samenwerking met BMB en Polymac werd het proces van In Mould Labeling aan de bezoekers gepresenteerd. Bekijk hiernaast de video van het tot stand komen van een product met In Mould Label.

Bezoek ons op de K-messe!

Tijdens de K-messe in Düsseldorf presenteren wij u onze IML innovaties en een breed assortiment aan ‘standaard’ producten met een zeer hoge kwaliteit. Graag verwelkomen wij u tussen 19 en 26 oktober in hal 7, level 2, stand C20.

Tot dan!

Neem vast een kijkje op de website van K-2016: www.k-online.com/; de nummer 1 beurs op gebied van kunststof en rubber!

 

Super Clear + Advanced White

Vanuit de markt is er een sterke behoefte aan In Mould Labels welke glashelder zijn en waarvan de bedrukking een hoge opaciteit heeft.

iPB Printing heeft een uniek concept ontwikkeld om aan deze behoefte te voldoen.

Dit concept kan ingezet worden voor eindproducten die vervaardigd zijn uit een transparante kunststof. Dit biedt onze klanten de mogelijkheid om het eindproduct rondom te decoreren en tevens te voorzien van transparante zones.

Het label wordt vervaardigd met een hoog transparante film in combinatie met een extreem heldere lak of laminaat, waardoor er een ‘no-label-look’ ontstaat. Op de plaatsen waar sprake is van een decoratie, wordt er een opaak witte laag aangebracht die de drukkleuren kracht en contrast meegeven. ‘Advanced white’, zoals wij deze laag noemen, zorgt voor een zodanige dekking dat de bedrukking nauwelijks transparantie kent.

Doordat iPB Printing producten vervaardigd binnen het HD-UV-Flexo proces, is er de mogelijkheid om in slechts één drukkleur een standaard witheid en opaciteit (dekking) te realiseren die binnen een andere druktechniek in zelfs twee witte drukkleuren niet te realiseren is.

Voor vrijwel iedere transparante kunststof  kunnen wij een compatibel In Mould Label maken met bovengenoemde eigenschappen.

 

Flexibele verpakkingen

iPB Printing heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in processen en machines waardoor er op een kwalitatieve en tevens efficiënte wijze ingespeeld kan worden op de actuele ontwikkelingen binnen de verpakkingsmarkt.

Onze USP’s:

  • Flexibiliteit
  • Korte doorlooptijden
  • Kleine tot grote oplagen
  • Lage initiële kosten
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Speciale effecten

Lees meer over onze mogelijkheden op het gebied van flexibele verpakkingen!

U kunt ook direct een offerte aanvragen, klik dan hier.

 

Fakuma 2015

Net als voorgaande editie zijn wij van 13 tot 17 oktober weer present op de prominente internationale beurs voor ‘plastic technologie’, welke plaatsvindt in Friedrichshafen, Duitsland.

Op Fakuma 2015 presenteren wij met name onze IML producten en de innovaties die daar bij komen kijken.

U kunt ons vinden in hal A1, stand A1-1214.

U bent van harte welkom en wij staan u graag te woord!

fakuma_logo_website

 

www.fakuma-messe.de

Decoboxen Curver

In de categorie ‘Mid-Life IML’ vervaardigen wij al jaren IML labels voor Curver. Curver verwerkt de labels op bijvoorbeeld opbergboxen om een ‘full-facing’ effect te krijgen. Alle zijdes van de box, met uitzondering van de bodem, worden voorzien van een full-color IML label. Curver heeft licenties van onder andere Disney en Coca-Cola, waarvan zij artwork aanleveren die door ons gedrukt en afgewerkt worden volgens de hoogste kwaliteit standaarden.

iPB Printing is uitermate trots op de succesvolle samenwerking met een internationaal opererend bedrijf als Curver.